Caută ceva frumos:

Sfaturi despre clasicul cadoul elegant: sticla de vin sau sampanie

Cu totii am auzit de Bachus – zeul grec al vinului si bunei dispozitii – si am vazut ceremonia de decernare a premiilor de la cursele cu masini unde a devenit un obicei desfacerea unei sticle de sampanie. Aceste imagini reprezentative au prea putina legatura cu semnificatia acestor bauturi atunci cand sunt oferite drept cadou: a oferi o sticla de vin nobil inseamna a cinsti cu eleganta o prietenie, iar in cazul sampaniei conotatia poate fi aplicata si unei intalniri romantice. Cu toate acestea, daca incerci sa personalizezi un cadou care deja e aparte, nu vei avea decat de castigat prin felul in care esti perceput de persoana care il va primi. Mai jos ti-am pregatit cateva recomandari pentru a face o impresie cat mai buna atunci cand oferi acest dar.



Foloseste un design modern

Felul in care arata astfel de cadouri este foarte important. Foloseste cutii de vin si sampanie RiBOX facute din materiale elegante compuse intr-o forma moderna. De exemplu, o cutie tubulara din metal si carton e ambalajul perfect pentru un cupaj impresionant. Culoarea rubinie a cutiei aduce cu visiniul regasit in vinurile rosii, asa ca poti asocia un Merlot, un Cabernet Sauvignon sau un Shiraz cu usurinta.

Tine cont de ce ii place persoanei careia il oferi

Intereseaza-te de trasaturile ce definesc persoana care va primi cadoul. Hobby-urile, locul de munca sau tablourile preferate iti pot da cateva idei pe care sa le incluzi darului tau. De exemplu, alege doua sticle de vin deosebite si gaseste o cutie speciala de culoarea preferata persoanei care va primi darul. Ai grija sa potrivesti culorile si texturile evenimentului care se desfasoara: functia ta sociala difera foarte mult daca este vorba despre o petrecere intre prieteni, o strangere de fonduri sau o procesiune religioasa cum este botezul.

Contacteaza un oenolog

Cunoscatorii de vin sunt persoanele catre care trebuie sa te indrepti si sa le ceri sfatul. Ei te vor ajuta sa gasesti un vin mai aromat sau mai sec, in functie de preferintele persoanei care il va primi.

Tu cand ai facut ultima oara cadou o sticla de vin?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu